Futurallia Bucuresti 2015

Futurallia Bucuresti 2015

descrierea evenimentului

FUTURALLIA BUCUREȘTI 2015, care a avut loc între 10 și 12 iunie 2015 la București.

Futurallia este un forum de afaceri internațional care se desfășoară în fiecare an într-o altă țară și se adresează liderilor de afaceri care caută un parteneriat comercial, financiar, industrial și tehnologic și care formează o rețea de contacte globale.

FUTURALLIA BUCUREȘTI 2015 Forumul Internațional pentru Dezvoltare de afaceri creat special pentru liderii care doresc să se stabilească alianțe de afaceri, financiare, industriale, tehnologice sau pentru schimbul de informații la nivel mondial.

Din 1990, Futurallia are loc anual într-o altă țară (Franța, Belgia, Quebec, Polonia, Qatar, Statele Unite ale Americii, Turcia …) și îndeplinește un succes extraordinar, datorită profesionalismul organizatorilor, liderii de afaceri și participanții.

Scopul unui Forum FUTURALLIA este de a reuni într-un singur loc sute de participanți, naționale și internaționale, companiilor din toate sectoarele industriale:, metalurgice, putere, energie, aviație, finanțe, comerț, distribuție, distribuție, servicii, auto, transport și logistică, mecanice, chimice, farmaceutice, produse alimentare, agricole, de cercetare, de construcții, proiectare și creație, cosmetice, mediu, turism, tehnologia informației, publicitate, materiale plastice.

Futurallia Bucharest 2015 oferă o oportunitate unică de a participa la întâlniri de afaceri personalizate pre-programate (până la 16 în 2 zile) cu alți participanți la forum.

programme d'événement
  • 10:00 AM — 8:00 PM
    Professionnel, capable d’interagir avec les fournisseurs / clients
  • 10:00 AM — 8:00 PM
    Capacité à prendre une grande idée
  • 10:00 AM — 8:00 PM
    Interagir avec les fournisseurs / clients
SHARE
past event
0
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.